Jobba med oss?

FramtidsFönster expanderar och söker nya återförsäljare.

Våra samarbetspartners är byggföretag med gott rykte som utför arbetet fackmässigt och fullföljer sina kundåtaganden.
Du får en komplett produktleverantör som tillhandahåller säljstöd för fönster- & dörrprodukter av marknadens bästa kvalitet.
Tillsammans gör vi det möjligt för dig att erbjuda villa- och fastighetsägare komplett installation av fönster och dörrar med rätt u-värden för rätt behov.
Du säljer våra produkter i din region och du äger själv dina kunder. Samarbetet är på ömsesidiga villkor. 

Jobba med oss

Kontakta oss

Namn:

Meddelande:

Fyll i ovan formulär så kontaktar vi er, eller kontakta oss via 0340-620064.
Inga agentavtal och inga dolda avgifter, inga krav!  Vill du också jobba med oss?

Varför skall man välja att jobba med oss?

Våra fönsterexperter kan fönster, både från tillverkning till installation.Vi vet vad om krävs och vilka regler boverket kräver. Med leveranstider från 4 veckor på måttanpassade produkter ligger vi alltid bra till jämfört på marknaden. Våra produkter finns att tillgå i klassiskt trä, eller med aluminiumbeklädd utsida, komposit, pvc eller helt i aluminium.
Tillverkningen sker i Sverige och Danmark i toppmoderna fabriker. Eftersom det finns flertalet fabriker så kan vi fördela vår produktion och därmed hålla nere tillverkningstiderna. 
Vi redovisar alltid U-värde efter storlek och konstruktion. Totalt U-värde vilket motsvarar hela produkten, karm, båge och glas. Vi ordnar med transporterna och logistiken runt om. Det enda ni gör är att sälja, installera (valfritt) samt fakturera. Enkelt, tryggt och smidigt. Tveka inte utan passa på att jobba med oss. Allt detta gör oss till en leverantör med goda egenskaper.