Fönster

Vridfönster


Klassiska vridbeslag i kombination med svensk byggtradition.

Sidohängda

Utåtgående sidohängda . 1-luft, 2-luft, 3-luft mötande bågar och mer.

Fasta


Karmfasta produkter har få begränsningar och kan tillverkas i storslagna utföranden.

Inåtgående

 

Inåtgående
Inåtgående sidohängda med vädringsfunktion. Inbrottssäkra med dolda eller synliga beslag.

Friform

Friform fönster


En gavel med friform till nock är alltid populärt och skapar det lilla extra som bidrar till en bättre inomhusmiljö.

Takfönster

 

Garanterat en investering för alla fastigheter. Nyckel till ett ljusare liv.

Boka hembesök2

Prisvärda fönster

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök
0340- 62 00 64.

Vi finns i Varberg, Kungsbacka, Falkenberg, Malmö, Stockholm, Norrköping och Göteborg.
Installerat & klart eller direktleverans.

Namn:

Meddelande:

Fönster

Vridbara med aluminiumbeklädd utsida är ett av de vanligaste utföranden idag. Vi säljer prisvärt i de flesta typer av material och utföranden. De tillverkas i trä, alubeklädd furu, PVC eller komposit. Fasta, utåtgående eller inåtgående, med solskydd som tillval, säkerhetsglas, poster & spröjs samt mycket mer till exempel friform. Man kan kombinera med stora möjligheter, så vill du ha lite tips eller ett gratis hembesök så kontakta oss 0340-620064.

Installation & montage

Ett byte skall vara smidigt, enkelt & tryggt. Tillsammans planerar vi & måttar den lösning som passar er bäst. Våra montörer är vana fönsterbytare och kan produkterna. Generellt kan man säga att en installation måste delas upp i olika delar – kostnaden för montörens tjänster och byggmaterial (arbetskostnad, material samt etablering). Kontakta vår expert för hjälp med ditt projekt. Gratis hembesök och offert 0340-620064, du binder dig inte till något.

Köp med direktleverans

Vi offererar fasta priser som innebär att vi tillsammans med er som kund i förväg har avtalat om vad det kommer att kosta. Ett fast pris skapar en trygghet. Installerat & klart eller direktleverans, det väljer du! Våra produkter kan hämtas i vår utställning eller fraktas olossat till tomtgräns mot en transportavgift. Normal har vi 6-8 veckors leveranstid (snabbare på komposit och pvc, från 4 veckor). Betalning är mot faktura 10 dagar netto (privat) dagen vi lastar ut från fabrik.