Jobba med oss

Våra samarbetspartners är sälj- och byggföretag med gott rykte som utför arbetet fackmässigt och fullföljer sina kundåtaganden.
Du får en komplett produktleverantör som tillhandahåller säljstöd för fönster- & dörrprodukter av marknadens bästa kvalitet.
Tillsammans gör vi det möjligt för dig att erbjuda villa- och fastighetsägare komplett installation av fönster och dörrar med rätt u-värden för rätt behov.
Du säljer våra produkter i din region och du äger själv dina kunder. Samarbetet är på ömsesidiga villkor. Via vårt intranät "Fenestra" får ni möjligheter att följa samt redigera era kunder, projekt och objekt. Lätt, smidigt och funktionellt.

 

Kontakta oss

  Namn:

  Meddelande:

   

  Vi kan fönster med över 30 års erfarenhet i branschen (över 45 år gemensam). Med snabba leveranstider på måttanpassade produkter ligger vi alltid bra till jämfört med våra kollegor på marknaden. Våra produkter finns att tillgå i klassiskt trä, eller med aluminiumbeklädd utsida, komposit och pvc.
  Tillverkningen sker i toppmoderna fabriker. Eftersom det finns flertalet fabriker så kan vi fördela vår produktion och därmed hålla nere tillverkningstiderna. 

  Vi ordnar med transporterna och logistiken runt om. Det enda ni gör är att sälja, installera (valfritt) samt fakturera. Enkelt, tryggt och smidigt. Tveka inte utan passa på att jobba med oss. Allt detta gör oss till en leverantör med goda egenskaper.  Vi kan också tillgodose montagebolag i ditt område vid behov.