Kundservice

Har du frågor angående våra produkter? Eller andra tankar och funderingar så är ni välkomna att kontakta vår kundservice och support.
Som finns tillgänglig via telefon på vardagar under våra ordinarie öppettider. Eller via e-post alla dagar i veckan, dygnet runt.

Öppettider:
Måndag-torsdag 8-17. Fredag 9-16.
Lördag & söndag stängt.
Under högtider och storhelger så kan öppettider variera, då skriver vi ut det på hemsidan.
www.framtidsfonster.se

Kontaktuppgifter

Telefon: 0340-620064
E-post: info@framtidsfonster.se

Utställning och postadress
FramtidsFönster AB
Västra Ringvägen 4
432 67  Veddige

 

HjälpFAQ- Frågor och svar

Vi går igenom de vanligaste frågorna gällande fönster och installation. Som kan man byta fönster året om? Och vad är ett U-värde? Samt varför blir det kondens på glaset?
Läs mer.... 

Offerter & priser

Här förklarar vi våra priser och offerter. Det är viktiga tips till er som kund. Där vi går också igenom samtliga delar av offertunderlaget för att skapa en tryggare känsla.
Läs mer....

Finansiering

I samarbete med Wasa Kredit kan FramtidsFönster erbjuda räntefria betalningsalternativ. Därför kan man låna 100 000 kr räntefritt upp till 24 månader.
Läs mer....

En fönsterguide

Vill du byta dina fönster och undrar hur det går till? Här går vi igenom alla de delar som behövs för att ett fönsterbyte skall vara så tryggt och smidigt som möjligt.
Läs mer....

Köpvillkor

Villkor för varje del av ditt fönsterköp från beställning till leverans, förvaring, installation och skötsel. Till exempel ångerrätt, reklamation och hur man skall gå tillväga.
Läs mer....

ROT-avdrag

Vad är ett ROT-avdrag och hur söker man det? Givetvis så hjälper vi er med information som ger svar på de vanligaste frågorna. Framför allt så luta er tillbaka medans vi gör jobbet.
Läs mer....

Hembesök

Fyll gärna i dina kontaktuppgifter i formuläret så återkommer vi till er inom kort.
Och om ni önskar ett hembesök så är det kostnadsfritt utan att ni binder er till något köp.

Så här glada är vi när vi besöker er! Kontakt oss på 0340-620064 och boka ett gratis hembesök av en fönsterexpert, ni binder er inte till något köp!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Ditt meddelande

Hur hittade du oss?