Solskydd

-Tillbehöret som är bäst när det hettar till. Vi har ett stort urval av olika solskydd, här på hemsidan visar vi de vanligaste typerna i vårt sortiment.
Invändigt: Från klassiska och tidlösa persienner till moderna rullgardiner och stiliga plisséer. Utvändigt: Heltäckande kassettmarkiser och fönstermarkiser, terrassmarkiser m.m. Önskas mer information så kontakta eller besök oss.

Solskydd

Persienner

Alla persienner levereras med barnsäkerhetsdetaljer enligt EN 13120. Beställ måttanpassade persienner. Kontakta oss för mer information.

 

lamellgardiner

Lamellgardin

En lamellgardin är ett utmärkt val om du vill skapa en modern och dekorativ fönstermiljö i kombination med ett funktionellt solskydd. Lamellgardinen passar mycket bra i dagens moderna hem med stora fönsterpartier med mycket ljusinsläpp.

terrassmarkis

Terrassmarkiser

Vi har olika modeller av terrassmarkiser, bärrörsmarkiser, semikassettmarkiser, och heltäckande kassettmarkiser, kontakta eller besök oss för mer information.  

 

plissegardin

Plisségardin

En plisségardin kan man säga är möjligheternas solskydd genom sin kombination av att den är både dekorativ och praktisk. Utöver det faktum att den tjänar som solskydd, skapar svalka och skugga ger den ditt hem ett helt nytt utseende.

fönstermarkis

Fönstermarkis

Optima 43 kassettmarkis. Simplex fönstermarkis utan kassett. Wien - rullgardinsmarkis. Vi har olika typer av markiser. Kontakta eller besök oss för att veta mer.

 

Rullgardin

Rullgardin

Rullgardinen är definitivt det klassiska solskyddet som aldrig går ur tiden. Med variationen på färger, tyger så kanden anpassas till varje hem och stil. En storsäljare är vit mörkläggande rullgardin. Väven är helt tät och släpper inte igenom något ljus alls.