Trycken i olika stilar

Här visar vi ett urval av våra populäraste och de mest vanligaste handtagen i vårt sortiment. Eftersom det finns många fler modeller och typer så kan vi hjälpa till att ta reda på vilket handtag som ni önskar i era nya fönster hos oss. Kontakta oss för mer information.

Fix

Fix fönsterhandtag är ett stabilt trycke som är både stilrent och snyggt. Detta är vårt standardhandtag på produkter av trä, trä/alu och ädelträ. Fix835 används på Fönsterdörr med tillhörande låscylinder.

Hoppe

Hoppe är ett av de vanligaste fönsterhandtagen på den svenska marknaden. Detta är standard i våra PVC och kompositfönster & dörrar. Det är också möjligt som ett tillval till våra produkter i trä & trä/alu samt ädelträ.

Trinity

Trinity det smidiga handtaget med en liten knapp som spärrar handtaget. Detta är en prisvärd variant med spärr eller som tillval även med nyckel. Denna variant är möjlig att välja till på våra trä, trä/alu & ädelträ produkter.

Vision home

Vision-Home är ett elektroniskt handtag för invändig låsning av altandörrar och fönster. Fungerar på in-och utåtgående fönsterdörrar och fönster. Drivs av 2 st AAA batterier (Ingår EJ). Upplåsning sker med sexsiffrig kod.

Enkel handtagssats

Enkel handtagssats med invändigt låsvred och oval 7 stifts låscylinder utvändigt. Ytterdörrshandtag som levereras med cylindertillbehör, så som vred och cylinderring. Medföljande skruv, roddarpinne och 3 nycklar ingår.

BG3000 & BG2000

Digitalt ytterdörrslås som lämpar sig för ytterdörr, lägenhet, kontor, lager, konferensrum med mera. Enkelt att montera och dessutom prisvärd. Kan programmeras med fingeravtryck, appstyras och mer.

Yale Doorman

Yale Doorman är ett perfekt verktyg för dig som vill kontrollera åtkomst på ett smart sätt till ditt hem. L3 finns i Silver, svart & krom. V2N finns i silver, svart & vit. Levereras tillsammans med ytterdörren.

Assa handtagssats

ASSA handtagssats kombinerar inbrottsskydd med användarvänlighet. Med låscylinderteknologi d12 får du det senaste inom dyrk- och kopieringsskydd, 5 nycklar ingår. Finns i mattkrom, rostfri, brunoxid & mässing.

Rulla till toppen
Scroll to Top