Vikparti

Njut av naturen direkt från ditt vardagsrum. Våra glaspartier ger dig möjlighet att öppna hela din fasad och släppa in maximalt med ljus. Komplettera ditt uterum med ett vikparti. Dörrarna på våra vikpartier är utåtgående.

Vi skräddarsyr våra partier i millimeter efter dina önskemål och hjälper dig från idé till verklighet. Våra produkter är inte bara vackra att beskåda utan även hållbara och lätta att underhålla.

Öppna hela din vägg och skapa en bättre miljö och bli ett med din trädgård. Med ett vikparti så har du en gångdörr men också möjlighet att öppna upp hela fasaden. Glaspartierna går endast att vika på utsidan och kan tillverkas trä, ädelträ och PVC. Sudda helt enkelt ut gränsen mellan ute och inne.

Ett vikparti har en funktion som är uppbyggd på flera sammankopplade dörrar, du viker ihop dörrarna och samlar via en glidfunktion upp dem i ena sidan och på så sätt för du en helt öppen vägg. Möjligheterna är väldigt stora och det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna.

Fördelar med vikparti

Ger ett magnifikt intryck.
Måttanpassade.
Lätt att hantera för alla åldrar.
Snygg modern design.
Öppna upp hela partiet.
Släpp in naturen med stora partier.
Säkerhetsglas.
Välj till genomgående lås.

Vikparti material & Glas

Vikparti i trä.
Ädelträ vikparti, Mahogny, Kebony.
PVC vikparti.
3-glas (standard).
Ljudreducerande glas.
Solskyddsglas.

Så här kan det se ut

Tillval & Tillbehör

Spröjs & poster

Du kan enkelt utforma ditt vikparti genom att t.ex lägga till olika spröjssättningar eller glasdelande poster.
Spröjssättningar finns i fasta genomgående spröjs, mellanglasspröjs eller mellanglasspröjs kombinerad med fasta utvändiga spröjs.

Övriga tillval & tillbehör

Välj olika kulörer på både in- & utsida.
Välj till handtag utvändigt med låscylinder.

Tillverkning & Garanti

Konstruktion

Våra partier är som standard utrustade med 3-glas isolerruta & argongas (varmkant). Detta ger ett U-värde på cirka 1,06 (total konstruktion 3000x2100). Eftersom tillverkningen sker på toppmoderna fabriker och är CE-märkta kan vi garantera hög kvalitet!

Våra vikpartier är konstruerade i gediget kärnvirke som kommer från de norra delarna av Finlands skogar. De kan utrustas med en massa olika typer av tillbehör som i slutändan ger ett utseende som passar just för er bostad. 

Garantier

Klicka på länken för att komma till villkor, garantier & skötselråd

Rulla till toppen
Scroll to Top