Välkommen till Framtidsfönster

 - Din Partner för Kvalitetsfönster -

Med en passion för fönster som sträcker sig över tre årtionden har vi arbetat med att skapa ljusare och mer bekväma hem sedan 1990. År 2014 tog vi det modiga steget att forma vår egen väg genom att starta Framtidsfönster, med ett starkt fokus på att erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen och ett brett utbud av fönster och dörrar av hög kvalitet.

Vår strävan efter att vara unika inom fönsterbranschen genomsyrar allt vi gör. Förutom att erbjuda en mångfald av fönster, dörrar och skjutpartier i olika material, från kompositfönster & PVC till eleganta trä och trä-aluminiumbeklädda alternativ, har vi även exklusivt ädelträ som Mahogny, Kebony och Ek i vårt sortiment. Med oss kan du enkelt göra en beställning, få en leverans och genomföra ett fönsterbyte - allt på ett ställe.

Vi är stolta över vår policy att leverera prisvärda, högkvalitativa produkter med kunden i fokus. För oss är en nöjd kund den bästa marknadsföringen.

Våra fönster tillverkas på toppmoderna fabriker och är CE-märkta. Dessutom använder vi kärnträ från Finlands norra furuskogar i våra träprodukter för att garantera hög kvalitet och lång hållbarhet.

Med huvudkontor i det charmiga Veddige strax utanför Varberg, cirka 6 mil söder om Göteborg, är vi stolta över att betjäna både lokala och nationella kunder.

Kontakta oss:

Vi ser fram emot att få vara er partner på er resa mot ett ljusare och mer bekvämt hem!

Kontakta oss

  Öppettider utställning/showroom

  På grund av vårt engagemang i att möta våra kunder direkt på plats, hantera lossning och lastning av fönster, är vårt showroom inte alltid bemannat. Vi strävar efter att vara där så mycket som möjligt, men för att säkerställa att ditt besök inte blir i onödan ber vi dig vänligen att boka tid i förväg via mail.
  Måndag-torsdag 10-15
  Fredag 10-14
  Lördag & söndag stängt
  Om ovan tid inte passar så löser vi något tillsammans!

  Kontakta oss: info@framtidsfonster.se

  Skapa Ett Behagligare Hem: Tips För Energisnåla Fönster och Dörrar

  Vill du förbättra ditt hem och skapa ett mer behagligt inomhusklimat? Att byta ut eller förbättra fönster och dörrar kan vara en klok investering. Enligt Boverket kan en uppgradering av fönster och dörrar bidra till att minska energiförbrukningen och skapa ett mer energieffektivt hem. Läs mer om hur du kan förbättra ditt inomhusklimat och spara energi på www.boverket.se

  Visste du att upp till en tredjedel av husets värme kan försvinna genom fönstren i en villa med äldre fönster? För att få mer kunskap om hur du kan spara energi och minska värmeförluster är det en bra idé att besöka Energimyndighetens webbplats. Där hittar du användbar information och tips om energieffektiva lösningar för ditt hem. Kika in på www.energimyndigheten.se och ta reda på hur du kan göra ditt hem mer energisnålt och bekvämt

  Rulla till toppen
  Scroll to Top