Takfönster

Med våra takfönster skapar du ett bättre inomhusklimat med mer dagsljus och friskare ventilation. Med höga krav på funktion, design och kvalitet garanterar vi en pålitlig produkt. Taket på din fastighet påverkar valet av takfönster. Kontakta oss för mer information.
Ta hänsyn till solen och årstiderna vid placering av ditt takfönster, det avgör hur ljuset sprids i rummet, och hur mycket värmeenergi som överförs.


Enkla att öppna, enkla att använda, enkla att montera

 

Material     Funktion    Kondens
10 år       10 år          10 år
Garanti       Garanti      Garanti 

Vitmålad everfinish

Underhållsfritt takfönster med en träkärna omsluten av ett skarvfritt vattentätt polyuretanhölje som gör det extra lämpligt för badrum och kök. Kulör:RAL 9003(NCS S0500-N.

Traditionellt vitmålade

Vitmålade takfönster är behandlade med vattenbaserad färg, vilket skyddar träet mot smuts och fukt.
Kulör:RAL 9003(NCS S0500-N.

Klarlackad furu

Klarlackade takfönster är belagda med en vattenbaserad färglös lack som skyddar träet mot smuts och fukt.

Inklädnad

Aluminiumbeklädnad i standardkulör (grå) RAL 7043 (NCS S7500-N).
Som tillval finns zink, koppar eller valfri RAL-kulör.

Pivåhängda takfönster
Släpp in frisk luft med ett pivåhängt VELUX takfönster. Ett pivåhängt takfönster är enkelt att manövrera, även om det står möbler under det. Tack vare den innovativa griplisten kan fönstret monteras lägre än ett motsvarande topphängt takfönster. 
Vi rekommenderar pivåhängda takfönster om du måste eller vill placera fönstret lågt, t.ex. i rum där det inte är högt i tak.
Topphängda takfönster

Himlen är gränsen med ett topphängt takfönster. VELUX topphängda takfönster manövreras med ett elegant handtag nedtill. De ger en obruten utsikt över omgivningarna och maximerar mängden dagsljus som kan släppas in. Vi rekommenderar topphängda takfönster om du måste eller vill placera dina fönster högt, t ex i samband med en hög stödbensvägg.

Utmärkt energieffektivitet
Upplev ett behagligare hem och lägre energiräkningar med VELUX ThermoTechnology™. Innovativ användning av högteknologiska material i fönsterkonstruktionen ger utmärkt energieffektivitet, isolering och en lufttät försegling. Titta efter ThermoTechnology™-märket som är din garanti för utmärkt energieffektivitet.

Boka hembesök2

Kontakta oss

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök
0340- 62 00 64

Om installation önskas så samarbetar vi med proffsiga installatörer.
Våra samarbetspartners är byggföretag med gott rykte som utför arbetet fackmässigt och fullföljer sina kundåtaganden.

Namn:

Meddelande: