Ett välkomnande första intryck - Vår ytterdörr är Er entré till ett säkrare och vackrare hem!

Våra noggrant tillverkade ytterdörrar kompletterar ditt hus arkitektur och harmoniserar med husets utseende. Från utsidan markerar det husets karaktär, från insidan är det en del av interiören. Dörren är porten genom vilken familjen kommer hem och gäster bjuds in.

Ekonomidörrar

Lagerförda dörrar för omedelbar leverans. Avsedda för nordiska förhållanden, kvalitet och pris i ett. Levereras monterade i karm och vitmålade som standard, utöver det som finns i grå kulör t.ex. sidoljus, Åre & Sälen. Kompatibla med  de flesta handtagssatser inklusive Yale Doorman, BG3000 och många fler.

 

Åre

Åre, grå

Duved

Hemavan

Kläppen

Riksgränsen

Sälen

Sälen, grå

Tänndalen

Vemdalen

Vemdalen pardörr

Sidoljus

Ett urval av ytterdörrar

Här visar vi ett urval av ytterdörrar som finns i vårt sortiment. Önskas annan typ av dörr så tveka inte utan kontakta oss med era önskemål så letar vi gemensamt upp en design som passar just Era behov. Klassiska ytterdörrar som passar de flesta hus och människor. Dörrarna är klädda med väderbeständig HDF-board och lackerade vita som standard men går att få i andra kulörer. Kompatibla med  de flesta handtagssatser inklusive Yale Doorman, BG3000 och många fler.

 

Perugia

Rimini

Piombino

Visby

Sundsvall

Lysekil

Uppsala

Fjällbacka

Haparanda

Gävle

Liverpool

Oslo

Gibraltar

Edinburgh

Göteborg

Stockholm

Helsingborg

Lund

Rulla till toppen
Scroll to Top