Skjutparti

Öppna upp ditt hem och släpp in ljuset. Våra glaspartier ger ett stabilt, enkelt och elegant utseende för en storslagen upplevelse. Komplettera ditt uterum med våra skjutpartier, de är inte bara vinterisolerade för åretruntbruk utan också mycket lättmanövrerade trots storlek. Med en tidlös design är detta en stilren produkt som passar i alla hem.

Vi skräddarsyr våra partier i millimeter efter dina önskemål och hjälper dig från idé till verklighet. Våra produkter är inte bara vackra att beskåda utan även hållbara och lätta att underhålla. 

Uterumspartier är en enklare och billigare produkter. Dessa görs i antingen komposit eller pvc. Dessa kallas för tilt & glide. 

Fördelar med skjutparti

Ger ett magnifikt intryck.
Måttanpassade.
Lätt att hantera för alla åldrar.
Snygg modern design.
Låsbar profilcylinder invändigt.
Släpp in naturen med stora partier.
Säkerhetsglas.
Lyft-skjutfunktion.

Skjutdörrsmaterial & Glas

Skjutparti i trä.
Skjutparti i trä/aluminium.
Ädelträ skjutparti, Mahogny, Kebony.
Skjutparti i komposit.
PVC tilt & glide eller lyft-skjut.
3-glas (standard).
Ljudreducerande glas.
Solskyddsglas.

Tillval & Tillbehör

Spröjs & poster

Du kan enkelt utforma ditt skjutparti genom att t.ex lägga till olika spröjssättningar eller glasdelande poster.
Spröjssättningar finns i fasta genomgående spröjs, mellanglasspröjs eller mellanglasspröjs kombinerad med fasta utvändiga spröjs.

Övriga tillval & tillbehör

Välj olika kulörer på både in- & utsida.
Välj till handtag utvändigt med låscylinder.

Tillverkning & Garanti

Konstruktion

Våra skjutdörrar är som standard utrustade med 3-glas isolerruta & argongas (varmkant). Detta ger ett U-värde på cirka 1,06 (total konstruktion 3000x2100). Eftersom tillverkningen sker på toppmoderna fabriker och är CE-märkta kan vi garantera hög kvalitet!

Våra lyft-skjutparti är konstruerade i gediget kärnvirke som kommer från de norra delarna av Finlands skogar. De kan utrustas med en massa olika typer av tillbehör som i slutändan ger ett utseende som passar just för er bostad. En skjutdörr med beklädnad av aluminium på utsidan är är behandlad och täckmålad eller laserad på insidan och utsidan har en aluminiumbeklädnad som liknar trä i utseendet.

Garantier

Klicka på länken för att komma till villkor, garantier & skötselråd

Rulla till toppen
Scroll to Top