Pvc, trä, alubeklädda eller komposit?

Hur vet man vad man skall välja när man köper nya fönster? Skall man ha trä? alubeklädd trä? PVC? komposit? Aluminium?
Man kan nästan ställa hur många frågor som helst. Men svaret är ganska enkelt: Du skall välja det som du trivs bäst med för det handlar ju trots allt om en produkt som du i slutändan skall känna dig trygg och nöjd med. Sedan kan vi som fönsterexpert ge lite tips och tricks om du är osäker eller önskar lite mer kunskap. Det går ju alltid bra att köpa fönster av oss!

Det är ju en fördel att använda sig av samtliga typer av fönster i huset. Man kan köra trä i de fall där solen inte står och gassar för ofta om året, då passar ju ett alubeklätt desto bättre. Komposit eller pvc är perfekta fönster för badrum, källare och garage/förråd där det kan förekomma en högre luftfuktighet från insidan, eller om man inte vill måla fönster i framtiden. Vi har alla typer av fönstermaterial för alla hus och fastigheter, så tveka inte utan köp nya fönster av oss!

Rulla till toppen
Scroll to Top