Det gick ju bra!

Det gick ju bra! Årets besiktning gick alldeles utmärkt! Gick igenom utan anmärkningar. Det firar vi med en tvätt, om man inte behöver tvätta kan man fira med att köpa fönster av oss!

Idag skall vi åka söderut till Malmö och leverera fönster. Därefter följer även leverans av fönster i Veddige. Det blir en full dag med ett kanonspäckat schema. Det gillar vi! Ha det gott alla därute......och glöm inte..... köp gärna fönster av oss! Gratis hembesök utan att ni binder er till något.... passa på att få besök av en fönsterexpert.

Efter förhinder för kunden så får vi ge oss ut imorgon igen. Vi kom i alla fall till södra Varberg och hann med ett kundbesök istället så passa på och boka för idag hinner vi! Vi får göra ett nytt försök imorgon med leverans söderut. Vi har lediga tider för kundbesök på torsdag och freda denna veckan, eftersom en bra idé vore att köpa fönster av oss!

Nu har vi varit och lämnat fönster! Det gick ju bra för oss även om det blev dagen efter, vi är flexibla! Inte nog med det utan när en av våra kollegor kom hem så visade det sig att hans fiskar ynglat av sig och blivit fler! Grattis! Hoppas du köper fönster av oss av ren lycka!

Rulla till toppen
Scroll to Top