Ännu en tid på fönstergatan i denna galax

Eller var det vintergatan..... fniss, dåliga ordvitsar fungerar ibland. I alla fall så har det varit en härlig höst/sommar/vintertid, för det hoppar ju vilt i graderna. Det har och är en period med en massa kuliga projekt. Vi fortsätter pressa in kundbesöken så ofta vi hinner så passa på att kontakta oss! Det är ju helt gratis och man binder sig inte till något köp alls. Kolla med oss först, eller andra, eller kanske till och med som tredje, det viktiga är att ni kollar med oss…. För vi kan nästan garantera att vi har ett bättre pris på våra produkter inklusive montage eller med direkt leverans. Just nu kör vi en ”drive” med bra pris och ett kanonbra montagepris.
Vad har vi gjort under en period? Jo, vi har varit i Västra Frölunda (go Indians) och öppnat upp ett kök med pardörrar och sidoljus, det blev ett härligare och ljusare rum än tidigare.
Öckerö är projekten klara och ser fantastiskt bra ut, flertalet fönster utbytta.
Löpande kommer ju snickare (Himle Bygg AB på denna bild) förbi och hämtar beställda produkter, allt från fönster, skjutpartier till slagportar och dörrar. Det är inte helt enkelt att få plats med allting, men vi hjälper gärna till.
Vi hjälpte också till att Lyfta på lite fönster till A-bolagen som skall montera hos en kund i Veddige för andra gången, det gör oss extra glada med återvändande kunder.
Hoppas alla har en underbar kommande vinter och glöm inte: KÖP FÖNSTER AV OSS!

Rulla till toppen
Scroll to Top