En vecka till advent

Hejsan alla.
Nu har det gått en period sedan sista bloggen. Vi har det bra i Veddige för den som är intresserad. Det börjar vankas jul här omkring och den mysiga känslan går inte att undvika. Hoppas ni alla mår väl och att ni kör säkert med vinterdäcken nu när kylan snart kryper på.

Vi har hunnit med en del projekt under november och fler inbokade för december. Det är alltid kul att få förtroende och leverera våra produkter. Det är ännu mer trevlig när en kund kommer åter och fortsätter beställa, det visar ju på ett bra betyg.

Vi har varit och flängt ända från Halmstad till Kungsbacka under november och kommer öka på ända ner till Malmö under december. Fantastiskt! Bilderna visar lastningar av skjutpartier och en del projekt. Så ta hand om er därute och glöm aldrig att köpa fönster av oss!

Rulla till toppen
Scroll to Top