Just nu ännu lägre priser

Just nu kör vi en period med ännu lägre priser på beställningar fram till och med 31/1-2020. Det är helt otroligt att vi nu sänker våra redan bra priser ännu mer. Så om ni är i fönsterbytartankar beställ era fönster hos oss och betala efter leverans, välj leveranstid under 2020 från vecka 4-5 och framåt, allt efter era önskemål!

Eftersom vi kan fönster och vet att under jul och nyår samt januari hopar sig alla kostnader och det är svårt att finansiera något annat än vardagen. Så vi ser till att ni kan planera era projekt och realisera dem inför framtiden. Starta ert projekt redan idag, utför till sommaren med lågsäsongspris, man kan inte få så mycket bättre!

Kontakta oss för ett gratis hembesök utan några förbindelser på köp eller annat. 0340-620064

Rulla till toppen
Scroll to Top