Semesterlycka och spännande nyheter

Semesterlycka och spännande nyheter!

🌴✨ Hej kära läsare! Vi hoppas att ni alla njuter av en fantastisk semester. Här på FramtidsFönster har vi också tagit en välförtjänt paus för att ladda batterierna och förbereda oss för en riktigt spännande händelse. Den 7 augusti är det nämligen dags för vår stora återöppning med en lagerförsäljning utöver det vanliga!

Vi har tänkt att rea ut våra produkter som finns i lager till kanonbra priser, och det är först till kvarn som gäller. Det finns bara ett begränsat antal tillgängligt, så se till att boka en tid hos oss för att vara säker på att inte missa de bästa fynden. Skicka helt enkelt ett mail till info@framtidsfonster.se för att boka din tid.

Vi är så taggade på att återförenas med er och erbjuda er fantastiska erbjudanden. Så glöm inte att spara datumet och hålla utkik efter fler uppdateringar här på bloggen. Vi ses den 7 augusti för en lagerförsäljning du inte vill missa! 🎉💰"

Rulla till toppen
Scroll to Top