Semesterlugn och superpriser!

 🌞💲 Hej kära läsare! Vi hoppas att ni alla njuter av en underbar semester och får möjlighet att ladda batterierna ordentligt. Här på FramtidsFönster är vi också upptagna med att förbereda något alldeles extra inför vår återöppning den 7 augusti.

Vi rensar på lagret och detta kommer att erbjuda er otroliga priser på våra produkter. Men kom ihåg att det är först till kvarn som gäller! För att vara säker på att inte missa de bästa erbjudandena, boka en tid hos oss genom att skicka ett mail till info@framtidsfonster.se.

Vi längtar efter att återse er och erbjuda er extra billiga fynd. Håll koll på bloggen för mer information och förhandsvisningar av de produkter som kommer finnas tillgängliga. Ses den 7 augusti för en lagerförsäljning som kommer ge er massor av semesterlycka! 🎊💰

Rulla till toppen
Scroll to Top