Semesterlycka och svårslagna erbjudanden!

🌴💯 Hej kära läsare! Vi hoppas att er semester är fylld av solsken och glädje. Här på FramtidsFönster har vi också tagit lite tid för att koppla av och förbereda oss för en riktigt häftig händelse. Imorgon 7 augusti är det nämligen dags för vår återöppning, och vi har något riktigt speciellt i bagaget.

Vår lagerförsäljning kommer att erbjuda er svårslagna priser på våra produkter. Men kom ihåg, det finns ett begränsat antal tillgängligt, så först till kvarn gäller. För att säkra din plats, boka en tid genom att skicka ett mail till info@framtidsfonster.se.

Vi ser fram emot att återförenas med er och erbjuda er extra billiga fynd. Håll utkik här på bloggen för fler detaljer och spännande förhandsvisningar av de produkter som kommer finnas tillgängliga. Ses den 7 augusti för en lagerförsäljning som kommer överträffa alla förväntningar! 🎉💰

Rulla till toppen
Scroll to Top