Maj bjuder på en massa godsaker

Tjenare

Under maj så har vi gjort en massa saker.... här kommer ett par exempel!
Bilen behöver tvättas på framrutan, vi vet och vi försökte, det är mycket insekter i luften när vädret är så fantastiskt.

Håll till godo!

Vi startade med ett kundbesök i Göteborg, nya fönster på innergården, alternativt laga befintliga med nya beslag. Roligt att man får återkomma till kunderna som man vid andra tillfällen levererat till, det är ett gott betyg!

Denna gången är det en ny restaurang som skall renovera en gammal lagerlokal och öppna inom kort. Spännande....

På vägen tillbaka från Göteborg så passade vi på att hämta lite nya textremsor till vår utställning i Veddige, fixade av Hans på Fastarps tryck. Det kommer garanterat bilder på det i ett senare inlägg....

Under denna månad har vi också tagit emot en hel del leveranser, vissa fönster med specialspröjs, det var supernajs. Inte ofta man får dessa förfrågningar och vi är mycket tacksamma. Kul att få skapa fönster i en gammaldags stil med dagens teknik. Träfönster med fast utanpåliggande 26mm spröjs.

En gammal kund kom på besök i utställningen och tyckte att vi skulle komma förbi och fota lite, hans äppelträd blommar så fint framför fönster som de köpt av oss. Det tyckte vi var en kanonbra idé och körde givetvis dit. Ett mycket trevligt besök.

Rulla till toppen
Scroll to Top