Första juni! nu kör vi ännu bättre pris

Ny månad, nya erbjudanden! Fantastiska priser på alubeklädda produkter. Nästan oslagbara, hittar ni billigare någon annanstans så rekommenderar vi att ni köper där 😀 Nä, skämt åsido vi vill ju att ni köper av oss alltid!

Välkomna in på en kaffe, tjata lite och kolla runt i vår utställning. Sedan kan vi boka in ett hembesök med vår expert Anders! 0340-620064. Ni binder inte till att köpa något och det kostar inget..... vad kan bli bättre? Med över 27 års erfarenhet så har vi de kunskaper som krävs och lite till för att kunna svara på era frågor!

Eftersom vi säljer produkter från flera tillverkare/leverantörer så kan vi garanterat hålla ner leveranstider, priser och dessutom erbjuda det ni önskar.

Nu med kommande fotbollsvm så måste vi ju förbereda och montera dit en antenn..... yay!

Ha en god dag!

1 reaktion på ”Första juni! nu kör vi ännu bättre pris”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
Scroll to Top