Ha en riktigt glad midsommar

Maj månad bjöd på en underbar försommar värme. Och vi hoppas ju givetvis att juni tar igen detta på sista delen även om det ser ut att regna över midsommar. Vi önskar ju givetvis alla er där ute en riktigt underbar, solig midsommar med många skratt!
Själva skall vi givetvis ta lite ledigt och spendera med nära och kära.

Men det har varit ett par hektiska veckor nu med leveranser, en massa kundbesök ( tack till alla ) det glädjer oss att vår verksamhet ökar stadigt med mer att göra för varje dag! Vi passade även på att ta en tur till Danmark och Tyskland för att besöka gamla vänner och kollegor inom branschen. Viktigt att man håller kontakten med alla.

Sedan är det ju kul med kundbesök där tidigare kunder kommer tillbaka med fler förfrågningar. Givetvis hjälper vi till med detta.

Ett tips för midsommar kan vara att testa på cornhole, ett fantastiskt roligt spel för hela familjen. Enkelt att tillverka själva, sök bara på google. Om man inte har möjlighet att spela så kan man ju alltid ta en promenad på strandpromenaden, alltid lika vackert i Varberg.

En gammal arbetskamrat kom förbi med sin motorcykel med, fantastiskt kul.... och vilket monster till motorcykel.....

Ha en fantastisk dag! Glöm inte.....köp fönster av oss.....!!

Rulla till toppen
Scroll to Top