Heja Sverige, men glöm inte köpa!

Tjenare,

Nu lyfter vi fram våra svenska kämpar och ser till att detta blir vår nya nachonaldag! Vi på Framtidsfönster önskar samtliga spelare, tränare, materialare, ja alla i det svenska landslaget lycka till och vi vet att ni kommer ge ert bästa!

Men till er som inte är fotbollsintresserade så har vi öppet om ni går i fönsterbyte-tankar. Denna vecka är ju faktiskt den sista veckan med kanonbra priser! På fredag så stänger vi kl 16.00 och tar helg, dessutom har vi redan en massa inbokade besök.

Vi erbjuder fönster antingen med eller utan montage. Dessutom besöker vi er gratis för en offert (0340-620064), ni binder er inte till något köp och är fria till att välja hur, vem och vad ni vill, vi ställer inga krav. Ge oss bara en chans att visa våra priser så kommer ni inte att ångra er, garanterat. (Bra att kolla priser från flera leverantörer).

Vi säljer ju i stort sett samtliga typer av fönster och dörrar i trä, trä/alu, komposit och pvc.

Glöm inte att besöka fästningen i Varberg under helgen (1-2/7), de kör medeltidsdagar för hela slanten, vem tycker inte om riddare. Ta också en fika på Kallbadhuset när ni ändå är nere i stan, fantastisk byggnad.

Go team Sweden!

Rulla till toppen
Scroll to Top