Ha en underbar sommar och semester

Sol, bad och träffa nära och kära, resa och mycket mer, ja det finns många saker man kan göra under sommaren och semestern. Men för guds skull glöm inte beställa fönster av oss.

Vi startar vår semester på fredag (13/7 runt lunch, kanske senare det beror på dig som kund) med en tillbakablick på en underbar försommar med värme, sköna dagar och blågula krigare som kämpade till sig en kvartsfinal mot England, sjukt bra jobbat team Sweden! Vi saknade bara Kvist, Gren och en Björck för att komplettera Granen!
Tack för ett oförglömligt VM! #ståbakomDurmazförvilidertillsammansvivinnertillsammansochviförlorartillsammans
#menglöminteocksåattskrattatillsammans

Vi kan också nämna att under första halvåret 2018 så har vi sålt mer fönster än någonsin, vilket är för oss enormt kul, tack till alla våra kunder! Och är ni inte kund hos oss…… så är det ännu inte försent :D! Gör som andra och köp av oss…… Syns efter sommaren i vecka 32. Ha det gött, mvh Anders och Jimmy

1 reaktion på ”Ha en underbar sommar och semester”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen
Scroll to Top