Jag ser det sn…… byts fönster

Japp, det snöar, och det byts fönster. Det är möjligt att byta fönster året runt i nästan alla väder. Kanske bör man undvika det vid orkan. Men i dessa kalla väder (vackert med snö) bör man passa på att byta fönster. V har ju möjlighet att hjälpa till. Specialfönster, måttanpassade fönster, det spelar ingen roll, våra fönster är alltid så lågt pris vi kan komma. Inga rabatter eller andra erbjudanden, utan vi håller det lågt året runt det är ju mest rättvist, ungefär som kontorshumorn här ;D fniss. Man skall ha högt i tak med låg humor hehehe.

Går du/ni i fönsterbytartankar så tveka inte att kolla, fråga, beställa, köpa dem av oss. Vi har ju bra samarbeten med flertalet montagebolag så det blir aldrig försenat eller framskjutet. Vi har dessutom flertalet fabriker där våra fönster tillverkas, så tillverkningstiden är också oerhört låg, nästan som humorn…. badam tam tischssss (trumslag med avslut komikerstil)

Nä skämt åsido, köp fönster av oss! Glöm iaf inte att alltid kolla med oss först, det kan löna sig ordentligt. 0340-620064

Rulla till toppen
Scroll to Top