Ett tag kom våren….

Vi kände att våren höll på att komma med värmen i februaris sista veckor, men ack det gick inte hela vägen, nu kom ju rusket igen. Dock skall man inte ha några ledsna miner för det, för vi har ju superbra priser just nu och det kan man ju vara extra glad för 😀 . Så kom in och köp dina fönster här, och som vanligt sitter vi i vår utställning/showroom i Veddige, granne med 4-Shape (deras nya lokal).

Det senaste ha vi bytt lite fönster, och också konstruerat en hemsida åt en samarbetspartner (Himle Bygg AB) kolla in den www.himlebygg.se.

Vad skall man leta efter om man idag skulle vilja byta fönster?
-Jo, vi skulle vilja att man fokuserar på att ta kontakt med minst 3 olika leverantörer för att höra deras tips och tricks, samt priser. Men se upp för att jämföra äpplen och päron. Ett 3-glas vridfönster i trä med aluminiumbeklädd utsida kan inte jämföras prismässigt med ett toppstyrt träfönster med 2-glas. Och lyssna på de olika förslagen, låter de vettiga? kan de sina fönster? vet dem vad som är bäst, snyggast eller är de bara ute efter att sälja?

Vi lyssnar, ser och föreslår och eftersom vi kan fönster från produktion till installation och service så vet vi också vad man skall tänka på.

Underhållsfritt= finns inga till fullo underhållsfria fönster om man skall granska ordet underhållsfritt. Utan man får tänka på att det är lite som Trump säger, sanning med modifikation / alternativ fakta. För fönstren tvättar inte sig själva och vid kusten kan alubeklädnaden reagera mot de salta vindarna, samma gäller beslagsfunktioner och låskolvar, så det är viktigt att smörja och rengöra, oavsett om det är underhållsfritt eller ej.
Det man oftast tänker på med underhållsfritt som tillverkare är att man slipper måla allt för ofta...... Så vad är då bäst vid kusten till exempel? Jo, det vet vi!

Vill du veta mer så skall du köpa av oss.... kontakta oss på 0340-620064, info@framtidsfonster.se eller dyk in på en kaffe i vår utställning!

 

 

Rulla till toppen
Scroll to Top