Ovan molnen är himlen alltid blå

Ovan molnen är himlen alltid blå är ord taget från Björn Afzelius låt "tusen bitar". Den tanken är ju härlig att känna till när man upplever en regnig dag som denna, det kan alltid bli bättre. Det kan ju i och för sig också bli sämre.......som om vi skulle höja priserna... men nä, det tänker vi inte göra.  Utan vi fortsätter med våra fantastiska priser, det går inte att undkomma snart. Alla ni som handlar någon annanstans får skylla er själva om ni inte kollar med oss, och ni som handlar av oss dela med er till era vänner och bekanta så att de inte missar detta!

Hur kan våra priser vara så bra? Framförallt så lägger vi inga dyra pengar på marknadsföring utan våra produkter skall vara tillgängliga med absolut bästa pris. Vi är inte billiga, utan att alla andra är dyra :D. Därför skall ni köpa av oss!
0340-620064

Rulla till toppen
Scroll to Top