Soliga dagar med kalla nätter….brrrr

Vi har haft en massa besök, både ute hos kunder och i vårt showroom. Tack till alla som gör oss fullbelagda, och ett ännu större tack till alla er som också beställer våra fönster. Våra priser är grymt bra under 2019, så om ni planerar att göra ett fönsterbyte så skall ni garanterat kolla med oss. Vi kan vad vi gör och vi håller vad vi lovar.

Eftersom vi utför gratis hembesök utan några krav på köp (inget bindande) så förlorar man inget mer än lite tid att låta oss mäta lite, tipsa lite och lämna ett bra pris. Det går att få monterat och klart eller så enkelt som en direktleverans, har ni redan snickare så kommer vi garanterat överens med dem också. Så vad har ni att förlora? Köp era fönster av oss.

såhär kan det se ut på väg på ett kundbesök, man ska ha roligt på jobbet, det smittar av sig!

Vi har upplevt datorstrul med vår hemsida och mail, skönt att det löstes av Egensajt tillslut.
Glöm inte att stanna upp en stund, njut av vårsolen och ta en filosofisk paus. Det är viktigt att man inte stressar och att man lever här och nu. Ha en bra dag, vecka och kommande månader framför er, för det kommer vi ha (förutsatt att ni köper våra fönster)!

Rulla till toppen
Scroll to Top