Francis Bacon sa att pengar är som gödsel…..

En dag på stranden, tittade på påskdoppet, inga fönster gick att sälja här, det var nog inte helt rätt element att sälja fönster i, men vi fanns i alla fall på plats. Ett kanonfint evenemang och det flödade med glada människor. Härligt med alla badande människor, bra jobbat!

Vi passade också på att spendera en dag med ett av montagebolagen, för att skaffa oss mer erfarenhet om arbetet på fältet. Vi har ju tidigare arbetat med det. Men det är viktigt att hålla sig uppdaterad med den senaste tekniken, materialet och verktygen för att ha mer förståelse för arbetet, personerna runt installationen och arbetsmiljön. Detta för att ge oss en bättre utgångspunkt än våra konkurrenter när vi offererar er som kund, kunskap om alla steg i fönsterbytet från tillverkning till installation. Så beställ av oss!

En liten beställning på kepsar hann vi med under alla kundbesök, vill du också ha en keps, så ordnar vi det, kontakta oss bara!

Pengar är som gödsel, till ingen nytta när det inte sprids, Francis Bacon. Vi har de bästa produkterna att sprida pengar på, fönster, dörrar, skjutparti och vikpartier, det är en investering. Så gödsla hos oss :D!

Rulla till toppen
Scroll to Top