Glad midsommar!

Vi önskar en glad midsommar till er alla!

Vi tog emot under torsdagen en hel del fönster och dörrar, det fyllde vårt lager (100m2). Men med hjälp gamla meriter på Tetris så fick vi till det såpass bra att man fortfarande kan få ut jobben som önskas.

Vi önskar alla en skön midsommar och ett lugnt firande (gör inget som vi inte hade gjort) hoppas på bra väder och att alla tänker på barnen! För den som dricker för mycket eller är lite känslig för alkoholen borde beakta veckans ordspråk/citat: "Dumheten har 2 sätt att vara........ den som håller mun eller den som talar...... Den tigande dumheten kan alla stå ut med".

Vi har öppet till kl 16 idag, fullt med bokade hembesök och en massa bokningar extra att planera upptill...... imorgon har vi stängt.

Simma lugnt och inte ur bild.... 😀

Rulla till toppen
Scroll to Top