Snart semester…. köp fönster och hämta en keps

Stort grattis till damernas brons för ett makalöst välspelat, underhållande och välkämpat VM i fotboll. Det är helt ofattbart bra att vinna ett brons, en vinst slår ju en förlust av ett guld tycker vi på Framtidsfönster!

Vi hyllar också de svenska bowlingspelarna som tog EM-guld, Mattias Wetterberg, Mattias Olsson, Martin Larsen och Adam Andersson, grym bra jobbat.

Själva befinner vi oss på vägarna i en massa bokade hembesök allt från Göteborg och ner till Falkenberg. Givetvis kan vi ta oss längre avstånd än så om det önskas. Men passa på att boka för nu har vi bara öppet denna veckan med, innan vi tar lite välförtjänt semester.

Ring oss 0340-620064 så hjälper vi dig. Kanske inte att spela fotbollsvm eller bowling.... men vi kan fönster i guldklass i alla fall ;D.

Under tiden vi körde förbi Bergsala så såg vi att en bekant figur som hälsade på oss på ett särskilt sätt.......Om ni önskar en huvudbonad så har vi kepsar med FF loggan, det är bara att komma in så får ni en sådan så länge lagret räcker..... PASSA PÅ!

 

OBS bilden är ett montage, vi har inte klättrat upp och vandaliserat Mario.... endast photoshoppat. Om bilden ombeds att tas bort på grund av coprightskyddat material så maila oss om detta på info@framtidsfonster.se så ordnar vi detta omgående.

Rulla till toppen
Scroll to Top