Tillbaka och ännu mer att göra…..we like!

Nu är vi tillbaka och mer taggade än någonsin, tur att vi har mycket att göra och många besök att hinna med. Äntligen är semestern slut! Det är inte många som känner så för sina jobb, men det gör i. Så kom nu in och köp fönster hos oss, någon annanstans finns inte på kartan ;D.

En dag i socitetsparken i Varberg sista onsdagen i juli trotsade vi regn för att vara med på Street Bourbon Day, insamlingen blev rekord denna gången med. Oavkortat skänkte de hela den insamlade summan till barncancerfonden, givetvis bidrog vi med.

En bulle om dagen skall man äta under sommaren, så vi testade en på Farfars lycka i kärleksparken, den var helt underbart god. De har också kanongoda smoothies.

Vi passade även på att besöka våra grannar Lågprislegenden, ny butik i Veddige istället för Karlsson. Ta en titt när ni ändå skall besöka oss. Anders provade en stol och hade svårt att komma ur, det fångade vi på bild, härligt!

Rulla till toppen
Scroll to Top