Covid-19 en pandemisk fönsterhistoria

Covid-19

Hoppas att alla tar hand om varandra och mår väl till trots i detta allvarliga läge. Vi önskar också att Coronaviruset som drabbat världen snabbt går över. Alla människor som blivit drabbade av denna sjukdom skickar vi våra tankar i hopp om att tillfriskna. Vi sörjer med de som förlorat kampen och dess anhöriga.

Detta är ett läge att respektera varandra, hjälpa varandra och stötta varandra. Tvätta händerna och håll avstånd, stanna hemma om ni är sjuka och tillhör riskgrupp.

Vi på Framtidsfönster kan anpassa oss till det säkra. Önskar man ett gratis hembesök utan att träffas går detta bra, vi håller helt enkelt kontakt via telefon. På markplan kan man ju mäta fönster utifrån. Har man övervåning så kan vi antingen återkomma vid ett senare tillfälle eller att man skiftar plats, vi går in och ni väntar ute eller i annat rum. Allting går att lösa.

Hör gärna av er 0340-620064

Rulla till toppen
Scroll to Top