Sommar 2020 en liten ljusare tid

Sommar

Vi har under sommaren fått en massa fönster till lagret för att i sin tur bara vända ut leveranserna till varje kund. Det har varit ett riktigt nöje att lasta in och ut fönster. Denna sommar har varit lite speciell. När vardagen blandar in pandemier och hemestrar till höger o vänster, ja då blir det mycket för oss alla som jobbar inom bygg och detaljhandel. Många besök som skall göras (givetvis på era premisser och med avstånd) och många nya kunder.

Nu skall vi snart själva hemestra lite med 2 veckors ledigt. Vi fick också besök av en fin liten leksak. Till alla ute i trafiken: va försiktiga!

Ta hand om varandra därute, håll avstånd, respektera varandra och må väl!

PS om ni har några projekt så bör ni kontakta oss! Kvalitet till ett riktigt bra pris! 0340-620064

Rulla till toppen
Scroll to Top