Brrr va kallt det är………

Fy attans va kallt det är..... flera dagar i rad dessutom. Mitt tips till alla nu när elräkningen skenar är att byt fönster! Ta bort den svaga länken mellan värmen inne och kylan därute. Lönar det sig verkligen att byta fönster? Allt är ju relativt 😀 vad du skall byta? är det friska 2- eller 3-glasfönster med ett litet behov av skrapning och målning så lönar det sig inte. Har man gamla exempelvis kopplade fönster utan isolerruta som dessutom har börjat ruttna så bör man byta, och då kommer det bli märkbar skillnad.

Vi på Framtidsfönster kommer aldrig att övertala er att byta fönster som man inte behöver byta. Utan det får ni som kund avgöra. Vi har inget behov av att sälja för säljandets skull utan vi vill leverera en produkt & tjänst som vi alla kan vara nöjda med, det är värt mycket.

Varför har vi så bra priser och aldrig erbjudanden med rabatter? -Jo, vi anser att hålla på med rabatter och erbjudanden innebär att priset från början är högre än det borde vara. Vi kan ju inte säga till kund nummer 1 att dennes affär är billigare än kund nummer 2 bara för att de köpte med en tids mellanrum.... Hos oss köper man året runt till rätt priser.

Vi erbjuder dessutom kunskap med över 30 års erfarenhet i branschen (OBS inte sammanlagd erfarenhet). Vissa av våra branschkollegor stoltserar med över 80 års erfarenhet..... jag vill inte köpa fönster av en 99 åring..... fniss. nä skämt åsido, på vårt kontor i Veddige har den med minst erfarenhet över 15 år i branschen och den med högst erfarenhet över 30 år. Det ger förtroende att kunna sitt yrke, sina produkter och veta vad man ska byta så man inte köper grisen i säcken.

"-Jag vill köpa ett fönster
- Vill ni ha det inslaget?
- Nej tack, jag vill ha det helt!"

Så kontentan lyder: Ska ni byta fönster? Köp av oss, antingen med direktleverans eller installerat & klart. Vi kan fönster!!!

Välkomna!

Rulla till toppen
Scroll to Top