Snart öppnar vi nytt kontor med showroom!

Fönsterbyte, kontor och ....... Göteborg!

Vi har kommit till en punkt efter alla år att utveckla vårt företag med ett nytt kontor/showroom för att hinna täcka upp alla förfrågningar, detta är ju givetvis tack vara er som kunder. Inom kort kommer vi därför ge möjlighet till alla som vill besöka oss att känna och titta på våra produkter även i Göteborg.
Där kommer 3 stycken fönsterexperter kunna ta emot besök inom en snar framtid med möjlighet till att visa produkter, ge konsultation och offerera pris med mera (givetvis i omgångar och efter aktuella restriktioner).

Så går ni i fönsterbytartankar bör ni absolut besöka eller höra av er till oss 0340-620064, mail: info@framtidsfonster.se. Boka en lokal fönsterexpert, köp av oss helt enkelt, det är ett smart val.

 

 

Rulla till toppen
Scroll to Top