Nya fönster, Nya möjligheter 2021

God fortsättning

God fortsättning alla glada människor, hoppas ni haft flera underbara dagar under jul- och nyårshelgerna! Vi är nu åter på kontoret uppvilade och ännu mer taggade på 2021 (vem är inte det?). Så går ni i fönsterbytartankar bör ni absolut besöka eller höra av er till oss 0340-620064, mail: info@framtidsfonster.se.

Under 2021 vill vi förbättra och utveckla vår hemsida samt öka på vårt utbud och jobbar nu främst med ytterdörrar. Detta kan ni redan nu ta del av genom att besöka vår hemsida via www.framtidsfonster.se/ytterdorrar men den är fortfarande under uppbyggnad och beräknas vara klar under januari månad.

Vi kommer också att lägga lite mer energi åt vår blogg för att hålla er kunder mer uppdaterade under 2021.

Så nu väljer vi att lämna 2020 och blickar endast tillbaka vid tvång, kom förbi, slå en signal eller kasta iväg ett mail. Vi svarar oavsett och ställer alltid upp!

 

Rulla till toppen
Scroll to Top