En dag i november

En dag i november är likt alla andra dagar på året förutom att hela Sverige verkar stanna upp i att det snöar…. Japp det hände detta året med, nästan så man undrar om de som styr på respektive kommuner inte hade räknat med snö och därav aldrig upprättat en riskanalys eller tagit fram olika handlingsplaner om det verkligen började att snöa….. Man upphör aldrig att bli förvånad. Men oavsett så kan man alltid räkna med att vi kan hjälpa till med att leverera fönster, kanske blir det lite svårare i detta väder, men så länge det inte är omöjligt så löser vi det och med fasta priser, inget som kan överraska i plånboken mer än att man sparar energi och därmed också sin elräkning.

Boka hembesök idag

Vi erbjuder kostnadsfria hembesök med fasta priser, säkert, enkelt och smidigt.

Rulla till toppen
Scroll to Top