En Rabatt som de flesta missar

I veckan skrev aftonbladet om att 4 av 10 företag begår felaktigheter, ja till och med brott, när de går in med erbjudanden på Black Week och Black Friday. De höjer priserna och sänker med en massiv procentsats som får det att kännas som ett bättre klipp än vad det verkligen är. På Nyhetsmorgon så var det så många som upp till 7 av 10 företag som hade fuffens för sig…. Tur att vi inte behöver massa rabatter för vi sysslar alltid med rätt priser. Man måste ju jämföra äpplen med äpplen och inte med ngn annan frukt och det är ju då det som står på sista raden som är av intresse. Kontakta oss och se själva, vi säljer kvalitet till bra pris!

Boka kundbesök idag!

Kontakta oss genom att trycka på nedan knapplänk, fyll i era uppgifter så kontaktar en lokal fönsterexpert er inom kort. Gratis hembesök utan att binda er till ngt köp, tryggt!

Rulla till toppen
Scroll to Top